De circulaire economie
De circulaire economie
It's not about ideas.
It's about
making ideas happen.

Vragen rond circulariteit?
Circulaire economie?
Oplossingen?
Initiatieven?
Ben je benieuwd naar hoe starters en meer ervaren ondernemers hiermee omgaan?
Op deze website ben je aan het juiste adres!

Waarom deze website?
Waarom deze website?
Om circulair te worden, moeten we oefenen.

Met deze website wil Group Casier (adviseurs in risicobeheer en verzekeringen) een verzamelplaats creëren voor circulaire initiatieven. Group Casier breekt bij de verzekeraars een lans voor de circulaire sector door aan te dringen op een andere visie en aanpak dan bij een lineair productieproces. Uiteraard blijft het in de eerste plaats belangrijk om de risico's in kaart te brengen en aan de basis te vermijden of beschermen.
We willen ondernemers, beleidsmakers, maar ook individuen een forum geven waar ze hun ervaring rond circulariteit kunnen delen en als het even kan anderen inspireren om hetzelfde te doen.

 

Doorheen de website vind je ervaringsverhalen van actoren uit diverse sectoren, stuk voor stuk met hun eigen bijzonder verhaal.

Laat je inspireren!

Laat je inspireren!

PV Ardo Ardooie web
Stefaan Deboosere
Trevi Environmental Solutions
“In Reduce, Reuse & Recycle is Reduce het belangrijkste woord”

Trevi Environmental Solutions is een wereldwijd actieve partner voor milieutechnologie en -advies. “Reduce, Reuse & Recycle is de aanpak waar Trevi voor staat”, klinkt het bij Stefaan Deboosere, medeoprichter en CEO van Trevi. “De grootste onmiddellijke winst is in reduce te maken: vermijd vervuiling en laat minder energie en grondstoffen verloren gaan.”

Andere interessante content rond circulaire economie