Wie is Group Casier?
Wie is Group Casier?

Group Casier bestaat uit een team van enthousiaste risk professionals die ondernemingen adviseren in het beheer van hun risico’s en verzekeringen, en dit al meer dan 125 jaar.

Alles wat we doen bij Group Casier begint met dezelfde vraag: wat zijn de zorgen van de ondernemer, waar ligt hij of zij wakker van?

We stellen met andere woorden alles in het werk om de ondernemer gemoedsrust te bezorgen.

LogoCasier+

Samen met onze klant brengen we de mogelijke risico’s in kaart, schatten we de impact ervan in en bespreken we de passende maatregelen. Deze maatregelen kunnen zijn: elimineren van deze risico’s, een minder risicovol alternatief zoeken, het risico beschermen of uiteindelijk het risico overdragen naar bijvoorbeeld een verzekering.
Een verzekering is zo niet altijd een noodzakelijke keuze. Niet de productverkoop, maar het omgaan met risico's staat centraal.

 

Eigen ontwikkelde tools bieden onze klanten-ondernemers een klare kijk op hun risico's en op de genomen beslissingen.  


We onderscheiden ons door een doorgedreven transparante en no-nonsense aanpak, en dit door het leveren van comfort en toegevoegde waarde.

Group Casier wil zich verder onderscheiden door in innoverende activiteiten het voortouw te nemen, met de ondernemers mee te denken en reflectie en antwoorden te bieden aan zij die de verandering aangaan of nieuwe paden inslaan.
 
Gedreven door passie voor ons vak, streven we naar sterke verbondenheid met onze klanten en hun activiteit.
 
Deze website is hiervan een perfect voorbeeld. De circulaire economie is immers een thema dat niet voldoende aandacht kan krijgen.
 
Een website om klanten, kennissen, voortrekkers en ervaren rotten in het vak een forum te geven, om een lans te breken voor deze mooie, duurzame en vooral toekomstgerichte sector.

 

Als je na het doorlopen van deze website iets hebt bijgeleerd, of hongerig bent naar meer informatie over deze constant ontwikkelende activiteit, dan zijn we alvast in ons opzet geslaagd.

Ons team staat voor je klaar